Ana içeriğe atla

Hangi Burçtan Nasıl Anne Olur?




Hangi burcun annesisiniz? Kendinizi nasıl bir anne olarak tanımlıyorsunuz? 

Burcunuza göre nasıl bir anne olduğunuz hakkında daha çok bilgi sahibi olmak ve kafanızdaki soruları cevaplamak istiyorsanız aşağıda burç burç hangi burcun nasıl bir anne olacağınıza dair ip uçları okuyacaksınız. Genel olarak bakıldığında hepsini artısı eksisi kendisine. Kesin şudur demek zor çünkü her burcun başka, bam başka bir özelliği var. Buyrun bu çalışmayı beraber okuyalım. Sadece kendi burcunuza değil, diğerlerine de bir göz atın derim.
KOÇ BURCU :  Koç burcu anneniz size her zaman zorluklara karşı asla yılmamanız gerektiğini öğütleyecektir. Cesur olup hayata karşı dimdik ayakta durabilmeyi, hiçbir şeyden korkmamayı öğütleyecektir. Koçların genel karakteristik özelliklerini büyük ölçüde yansıtır. Koç burcu kadınları sosyal hayatta çok aktif bir rol oynarlar. Bir şey düşünüyorsa bunu ağzında gevelemeden olduğu gibi söyler. Açıktır, nettir.  Koç annenin gözü pektir, merttir, savaşçı bir kadındır. Çocuklarını da kendisi gibi yetiştirmeyi diler. Çocuğunu özgür bırakır ama içten içe onu takip eder. Hatalarınızın sonucunda sizi adil bir şekilde yargılayabilir. Onun tek dileği çocuğunun cesur ve dürüst bir insan olmasıdır. Koç burcu kadını tam anlamıyla tuttuğunu kopartır. Bir şeyi istiyor veya arzuluyorsa mutlaka elde eder. Koç burcu kadınının belki de en olumsuz özelliği lükse aşırı derece düşkün olmasıdır. Kazandıkları her parayı da neredeyse bunun için harcar. Bu nedenle para konusunda tutarsız olduğunu söylemekte mümkündür. 






BOĞA BURCU : Boğa burcu annesi , sakin ve dingin bir mizaca sahiptir. Evlatlarına her daim güven duygusunu aşılar. Yaşamda kendinizi her konuda güvence altına alabilmeniz için size gerekli tüm imkanları sunar ve karşılığında sizden başarı bekler. İmkânlarınızı çok iyi değerlendirip emeklerini boşa çıkarmamanız gerektiğini içten içe size aşılar. Kararlılık ve azim Boğa burcu annenizin bedeninde ete kemiğe bürünmüştür. Sizi çok fazla sıkmaz ama beklentileri yüksektir. Onun tek dileği sağlam adımlarla geleceğe güvenle bakabilmenizdir.  Boğa burcu kadınları genellikle kolay kırılabilir. Bu nedenle ona yaklaşırken, onunla konuşurken daha dikkatli olunmalı. Aksi takdirde yumuşak kalbi tamiri imkansız, onulmaz acılarla baş başa kalabilir. Bu kadınlar için para çok önemlidir. Ancak para için bile olsa riske girmekten korkarlar. Hırslı ve çalışkan bir yapıya sahiptirler.

İKİZLER BURCU : İkizler annesi , sosyal bir kadın olduğundan sizinle konuşmaktan ve ortak hareket etmekten hoşlanacaktır. Hislerinizi ve sorunlarınızı annenizle paylaşmaktan korkmayın. O size tüm kalbiyle yardım edecektir. O, sizin dünyayı görmenizi ve her şeye şahit olmanızı ister. Eğitim hayatınızda her şeyi görerek, yaşayarak tecrübe etmenizi bilgi dünyanızı zenginleştirmenizi arzu eder. Kendisi gibi sosyal bir varlık olabilmeniz için dil eğitimine, diksiyona ve güzel konuşmaya büyük önem verir. Her daim kafanızı açık tutmanızı, bilgiye, bilime, zamanın değişen şartlarına uyum sağlamanızı, yeni fikirlere açık olmanızı ister. İkizler burcu kadınları çok aktif bir kişiliğe sahiptir. Aynı anda birçok işle uğraşabilir kendilerini her yönden geliştirme eğilimi gösterirer. Özgürlükçü bir yapıya sahiptirler.







YENGEÇ BURCU : Yengeç burcu annesi , yuvasına bağlı, kendini evi ve çocukları için feda eden, çocuklarına inanılmaz derecede düşkün bir kadındır. Yaşamınıza yön verebilmeniz için içinizdeki bilinç duygunuzu geliştirmeniz adına baskıda bulunarak sizi yönlendirmeye gayret gösterir. O, duygularıyla hareket etmeyi sever. Annenize özel olduğunu, sevildiğini hissettirin. O da sevgisini ve ilgisini sizden esirgemeyecektir. Yaşamın her halini fark etmeniz için didinecek, evde size özel bir köşe hazırlayacak ve sizi aşırı derecede sahiplenecektir. Yengeç burçları oldukça gururludur. Saygısızlıktan ve sadakatsizlikten nefret eder. Asil olan her zaman tercihidir. Dertlerini sürekli içlerine atarlar bu da sık sık hastalanmalarına sebebiyet verir. Yengeç burcu kadını kendisine yapılacak eleştirilere karşı pek açık değildir. Olumsuz yönünü kabul etmekte zorluk çeker. Kendisine bu yönde eleştiride bulunacak kişilere karşı sert tavırlar sergileyebilir.


ASLAN BURCU : Aslan annesi için, sizin hep en iyiye, en güzele, en yükseğe ulaşmanız için size her türlü desteği sunacaktır. Her zaman kaliteli bir yaşam sürmenizi arzular. Hayat tecrübelerinizi size uzun uzun anlatıp onun tecrübelerinden faydalanmanız için sizi yüreklendirecektir. Çevrede sevilen, takdir edilen bir insan olmanız için gerek okul, gerek iş gerekse özel hayatınızla özenilen biri olmanız annenize yaşatacağınız en büyük gurur olacaktır. Bir Aslan burcu kadını durgun bir göl kadar rahat ve sakin görülebilir. Ama dikkatli olmakta fayda var. Çünkü aniden bu durgunluk yerini kargaşaya ve kaosa bırakabilir. Hırçın bir atmaca gibidir Aslanlar kızınca.



BAŞAK BURCU : Başak annesi için saflık ve doğallık çok önemli bir yere sahiptir. O, her zaman çocuklarının çalışkan, azimli ve sabırlı yetişmesini ister, hayata karşı her daim yürekli, cesur ve sağlam adımlarla geleceğe yol almalarını diler. Bir gaye peşinden azim ve kararlılıkla koşmanız için her türlü desteği sunar.



TERAZİ BURCU : Sakin ve dingin yaradılışlı bu kadın çocuklarının da kendisi gibi sakin ve telaşsız olmaları için çabalar. Bilgili, kültürlü, elit bir insan olmanız için sizi yüreklendirir. Başarılarınızda da hatalarınızda da her zaman sizin yanınızda olduğunu size sezdirir. Canınızın neye sıkkın olduğunu hemen anlar ve sorununuz her ne ise sizinle birlikte çözüm yolları aramaya girişir. Sizinle beraber alışveriş yapmaktan, sinemaya gitmekten, gezmekten müthiş şekilde keyif alır. Odanızı, vakit geçirdiğiniz alanları her daim temiz ve düzenli tutarak sizi mutlu etmeye çalışır. Onu çok kırsanız dahi kırgınlığını size asla belli etmez. Kendi istediklerini diretmez, sorunlara mantıklı ve makul çözüm önerileri aramak için sizinle birlikte hareket eder. Her şeye rağmen sizi kollamak ister. Küçücük bir çocuk da olsanız ev bark sahibi bir yetişkin de…



AKREP BURCU : Bir Akrep anne için şu an yaşanılan zamanın hiçbir kıymeti yoktur. O, her daim geleceğe yönelik düşünür, planlarını yarınlara yönelik tasarlar. Evlatlarının durumlarını da geleceğe yönelik düşünür. Örneğin Akrep annenin çocuğu bugün çok başarılı işlere imza atıyorsa, herkes tarafından sevilen, takdir edilen bir çocuksa Akrep anne, gelecekte de çocuğunun çok iyi olacağını düşünür. Bu sebepten ötürü varsa yaptığınız hatalar bir an önce ders almanız, iyiye, doğruya ve güzele yönelmeniz için size yardımcı olur. Güçlü ve sağlam adımlar atmanız bugününüz ve yarınınız için önemlidir onun nazarında. Biraz mükemmeliyetçidir. Eğer bir konuda yanlış yapıyorsanız hemen devreye girer ve bu yanlışın önünde etten bir duvar oluşturur. Bunun için doğan her gün sizin için bir şans olmalı. Güzel şeyler yapabilmeniz için. Unutmayın, bu anneniz için çok önemli… Akrep burcu kadınları kendilerine yapılan iyilikleri de kötülükleri de asla unutmaz. İyiliğe iyilikle, kötülüğe kötülükle karşılık vermekten hiç ama hiç çekinmez.



YAY BURCU : Yay annesi için, araştırma yapmak, dünyayı keşfetmek, bilime, bilgiye odaklı yaşamak, macera tutkusunu geliştirmek saygınlığın ve prestijin yegâne unsurlarıdır. Bu hem çocuklarının zihinsel becerilerini geliştirecek, hem de saygınlıklarını arttıracaktır. Araştırma yaptığınız her konu, sizde merak uyandıran bir keşif, uzağı hedefleyip bu yolda edindiğiniz en küçük tecrübe annenizi dünyanın en mutlu kadını yapmaya yetecektir. Kendisi bildiği her şeyi sizinle paylaşır. Tüm bilgi, birikim ve tecrübeleriyle sizin yanınızdadır. Sizin hep en iyi olmanız için mücadele verir. Onunla birlikte yeni yerler keşfetmenize bayılır. Yaylar özgürlüklerine aşırı derecede düşkündürler. Onları kısıtlamak ve ya engellemek hayli zor bir durumdur. Kendisini kısıtlamayan herkese saygı duyar.





OĞLAK BURCU : Oğlak annesi çocuklarını erken yaşlardan itibaren disiplinli, çalışkan, sorumluluk duygusu gelişmiş birer birey olarak yetiştirir. Duygusallığa çok yakın olduğunu söylenemez. O, duygularını bir kenara iterek evlatlarının, hayatı en ince ayrıntısına kadar öğrenebilmeleri için kendini feda eder. Hayatın zorluklarını tek başına göğüsleyebilmeleri için öncelikle yaşamı öğretmeye gayret gösterir. Kendi yaşam deneyimlerini çocuklarıyla paylaşır ancak en küçük bir hata yaptıklarında mantıklı bir açıklama bekler ve çocuklarını uyarır. Eğer çocuklar bir konuda tembellik ve sorumsuzluk ediyorlarsa bu durumun sonucuna katlanmaları gerektiğini onlara ifade eder. Oğlak burcu kadınları para konusunda aşırı tutumludur. Bunu zaman zaman çocuklarına da yansıtır. Gereksiz ve fazla harcama yapılmasına katlanamaz. Çocuklarının da kendisi gibi tutumlu olmasını ister






KOVA BURCU : Kova annesi için sizin toplumsal yaşamla kuracağınız bağlar çok önemlidir. Sizin sosyal bir varlık olmanız için yeni arkadaşlık ilişkilerinize çok sıcak bakar. Özgürlüğüne düşkün bir kadın olduğundan sizin de bağımsızlığınıza her daim saygı duyacaktır. Okulda, sokakta, sosyal yaşamın içinde kalıcı iz bırakabilmeniz için her türlü organizasyonun içinde yer almanızı gönülden destekleyecektir. Her ne kadar arkadaş canlısı bir anne gibi görünse de sizin anneniz olduğunu size her daim hatırlatacak ve sizden saygı ve hürmet bekleyecektir. Kova burcu kadını duygusal olarak hassas bir karaktere sahiptir. Hisleri gerçekten derindir. Fedakârlığı ve değişikliği seven bir karakteri vardır. Kova burcu kadını için ev hayatı oldukça önemlidir. Evine düşkün bir kadındır. Çevresine her zaman için eğlenceli bir izlenim bırakır.



BALIK BURCU : Tüm anneler gibi Balık annesi de sevgi doludur fakat duygularını açığa vurmaktan inanılmaz derecede keyif alır. Evladının saçının teli için tüm dünyayı yakabilecek güce ve kudrete sahiptir. Evladı haklı da olsa haksız da her zaman onun yanındadır onu ele güne karşı korur ve kollar. Çocuğuna ait küçücük bir eşyaya bile değişik anlamlar yükler, duygusallaşarak onu kutsallaştırır. Çocuğunun mutluluğu için kendinden bile vazgeçebilir. Bir Balık anne için çocuğu olmazsa olmaz tek insan gibidir. Çocuğunun derdine derman olmaktan, çocuğuyla konuşmaktan haz duyar. Balık burcu kadını hızla değişen duygulara sahiptir. Bu özelliği hem aşk, hem de normal ilişkilerde sürekli olarak görülür. Çok mutluyken bir anda üzülebilir. Ancak çoğu insan bunun nedenini öğrenemez, çünkü Balık burcu kadını bunu belli etmemekten yanadır. Her zaman duygularını paylaşacağı insan arar. Balık burcu kadınının ağlamayı sevdiğini söylemek gerekir. Bu durum onlar için rahatlatıcı bir eylemdir.


Bu güzel yorumları beğenip, paylaşmayı unutmayın lütfen...


Görsel kaynaklar:
  • Günlük burç yorumları
İçerik Kaynakları :
  • Günlük burç yorumları

ŞUAN EN ÇOK NE OKUNUYOR 👇👇

Evde Orkide Çiçeği Çoğaltma Yöntemi (Videolu Anlatım)

Orkideler ilgiye ihtiyaç duyan çok narin bitkilerdir ve orkide yetiştirme oldukça zordur. Çiçek türleri içerisinde en hoş görünümlü olanların başında gelseler de bu görünümü elde etmek kolay değildir. Peki bu kadar zor bir bitki olan orkide nasıl üretilir?  Evde orkide nasıl çoğaltılır?  Orkide çoğaltma iki şekilde yapılabilir; tohum ve vejetatif  yöntemler orkide çoğalmasının en önemli yollarıdır. Yeni başlayanlar için orkide nasıl yetiştirilir ve orkide nasıl çoğaltılır soruları için en etkili cevap vejetatif yöntemlerdir. Vejetatif orkide çoğaltma genellikle bir orkide koleksiyonunu oluşturmak için kullanılır. Vejetatif orkide çoğaltma üç şekilde başarılabilir; ayırma yoluyla, arka ampullerle ve keiki yöntemiyle orkide çoğaltılır. Her birinin tekniği öncelikle yeni bireyi üretme araçlarında ve erken bakımda farklılık gösterir. Büyümüş orkideleri bölmek zor olabilir, tekniğe karar vermeden önce bitkiyi incelemek, işi kolaylaştırarak, güçlü çoğalmaları sağla

Senede 1 Bu Karışımı Evine Uygulayanın Evine Böcek Girmez.

Senede 1 Bu Karışımı Evine Uygulayanın Evine Böcek Girmez Evinizden çıkmayan inatçı böceklerinden kurtulmak için bu karışımı hazırlamalı ve 4-5 gün üst üste uygulamalısınız. Ardından böceklerin kaçtığını, kaçmayanların da öldüğünü göreceksiniz. Özellikle hamam böceği görünümü ve hareketleri nedeniyle oldukça ürkütücü ve tiksindirici bir haşeredir. Birçok kişi karşı karşıya gelmekten bile korkarken kimileri de düşünmeye dahi dayanamaz. Tüm bunların yanında kimse evinden sürekli olarak üreyen hamam böceği ailesinden birey görmek istemez. Marketlerde satılan kimyasal ürünleri kullanarak kendinizin ve evdeki sevdiklerinizin sağlığını riske atabilir ya da kendi böcek savıcı ilacınızı kendiniz hazırlayabilirsiniz. Çünkü bu böcekler ile mücadele etmezseniz evinize sık sık bakteri taşıyacaklar, kısa sürede hastalık derecesine varan sonuçlar ile karşılaşabileceksiniz. Doğal böcek ilacı nasıl hazırlanır? Vereceğimiz tarifi uygulamadan önce ilk olarak aşa

Duş ve Fayans Temizliği Nasıl Yapılır?

Eğlenceli bir iş olarak görülmese de temizlik konusu mühim. Özellikle bazı yerlerin temizliği çok elzem bir o kadar da keyifsiz, kabul. Ama yapmaktan başka da çare yok. Aslında elinizdeki malzeme ile kolayca temizleyeceğinizi bilseniz, hiç bir temizlik can sıkıcı değil. Hal böyle olunca, özellikle en çok nefret edilen temizlik yerlerinden biri olan duş temizliği için güzel bir pratik yöntemler bulmak lazım. Malum, banyo evde en çabuk ve en çok kirlenen bölge olarak sayılabilir. Özellikle fayansların kirlenmesi, l avaboların leke tutması ve duştan sonra meydana gelen su basıncı, duşun düzgün temizlenmediğinde ortaya çıkan problemlerdendir. Keyfinize göre pahalı temizlik malzemeleri satın alabilir veya bir temizlikçi tutabilirsiniz. Ancak bunları düşünmek yerine gelin daha yakın olan ucuz ve en önemlisi de hızlı olan bu yöntemleri deneyelim. En iç rahatlatıcı özelliği de, sadece iki malzemeye ve birkaç eşyaya ihtiyacınız olmasıdır; Malzemeler :  250 ml sı

Kökünden yaprağına kadar her derde deva : Kırmızı güzelin 8 faydası

Çiğ, haşlanmış ve fırınlanmış olarak yenebilir, veya sıkılıp suyu içilebilir. Pancar, güçlü tıbbi özelliklere sahip olduğundan son derece sağlıklıdır ve çok sayıda rahatsızlık ve hastalığa iyi gelir. Kırmızı pancar, içerisinde oldukça güçlü vitamin ve mineralleri barındıran bir sebzedir. Her ne şekilde tüketilirse tüketilsin özellikle yüksek bir antioksidan özelliğine sahip olmasından dolayı hem vücut için oldukça sağlıklıdır hem de pek çok hastalığa karşı kalkan görevi görmektedir. Kırmızı pancar olarak adlandırılan pancar çeşidine kırmızı rengini veren pigmentler sayesinde sebzenin genel olarak kansere karşı oldukça etkili bir yapısının olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle A, B, C ve P vitaminleri açısından oldukça zengin bir içeriğe sahip olan kırmızı pancar pek çok hastalıkta mücadele etkili olmasının yanı sıra bağışıklık sisteminin de güçlenmesinde büyük bir öneme sahiptir. Kırmızı Pancarın Sağlığa Faydaları 1- Kanser ile mücadele oldukça etk

Mutlaka Dikkat Edilmesi Gereken B12 Vitamini Eksikliğinin 10 Belirtisi

Risk altında mısınız? Mutlaka kontrol edin! B12 eksikliği ciddi sağlık problemlerine yol açabilir! B12 vitamini eksikliği en yaygın beslenme eksikliklerinden biridir. Bu eksikliğin en önemli iki sebebi; katı vejetaryen diyetler ve kilo kaybı ameliyatlarıdır. B12 vitami vücudun enerji santralidir ve kanda oluşan B12 vitami eksikliği sonucunda vücudumuzda bazı belirtiler ortaya çıkar. Ancak ilginç bir şekilde insanlar bu belirtileri B12 eksikliğine değil de stres ve yoğun çalışma şartlarına bağlarlar. Faydalı Bilgi olarak B12 vitamini eksikliği sonucunda vücudumuzda oluşabilecek 10 belirtiyi sizler için derledik. 1.Halsizlik, dengesizlik, yorgunluk Yapılan araştırmalara göre , B12 vitamini eksikliğinin en sık görülen belirtilerinden biri halsizlik ve yorgunluk. Vitamin alımı azaldığı zaman, oksijen üretimi için gerekli olan kırmızı kan hücrelerinin üretimini azaltıyor ve bunun sonucunda kişi de uykusuzluk, yorgunluk, bıkkınlık ve baş dönmesi gibi bel

Aklınıza Gelebilecek Her Hastalığa Faydası Var! Hemen Tüketmeye Başlayın Yoksa

İLTİHAPLA SAVAŞAN BİTKİ  Akgünlük ağacı Anadoluda yaygın bir biçimde yetişen ve sakızının faydaları ile öne çıkan bir bitkidir.  Boswellia serrata bitkisi ülkemizde akgünlük olarak tanınmaktadır. Özellikle bitkiler ile ilgili araştırma yapan uzmanlar, akgünlük bitkisi üzerinde yapmış olduğu araştırma ve incelemeler sonucunda bu bitkinin yapı olarak tam bir iltihap sökücü özelliğe sahip olduğunu belirtmiştir. İltihap sökücü ve iltihap karşıtı özelliğe sahip olduğu bilinen akgünlük ağacının gövdesindeki reçinenin pek çok faydası bulunmaktadır. Özellikle akgünlük bitkisi ile ilgili bilimsel çalışmalar da yapılmıştır. Akgünlük Bitkisinin Faydaları: -İltihap giderici olarak doğada belki de diğer bitkiler ile karşılaştırıldığında en etkili yapıya sahip olan bitkidir. -Yalnızca iltihap değil aynı zamanda ödem ve toksinlerin giderilmesinde de oldukça etkili bir bitkidir. Özellikle ödem gidermede etkisi bilimsel olarak kanıtlanmıştır. -Eklem yerlerinde o

Yüksek Tansiyona İlaç Gibi Gelen Besinler

Stres, şişmanlık ve sigara gibi etkenler tansiyonu tetikleyip, kalp hastalıklarına davetiye çıkarıyor. Lavanta, limon ve sarımsak aniden fırlayan tansiyona ilaç gibi etki ediyor, hayat kurtarıyor... Hipertansiyon, yani yüksek tansiyon, kan dolaşımı için damarlarımızda gerekli olan kan basıncının normalden fazla olmasıdır. Atardamarlardaki büyük kan basıncının 140, küçük kan basıncının ise 90'a eşit ya da daha yüksek olduğu durumlara denilir. Yüksek tansiyon ülkemizde her 3 kişiden 1'inde görülen önemli bir sağlık sorunudur. Tedavi edilmediğinde; kalp yetmezliği, kalp büyümesi, damarlarda daralma, felç, böbrek yetmezliği ve körlük gibi ciddi sorunlara neden olur; bu nedenle mutlaka erken teşhis ve tedavi edilmelidir. İLAÇ GİBİ BESİNLER... SARIMSAK: Mide kanserlerini önler. Tansiyon ve kolesterolü düşürür. LİMON: Limonlu su, tansiyon düşürmek için halk arasında en sık kullanılan yöntemdir. Limon suyunun tansiyon düşürmedeki etkisi tıbbi araş

Ayaklardaki Yanma, İğne Batması, Uyuşma ve Karıncalanmanın Sebebi

Ayaklarda yanma, iğne batması, uyuşma ve karıncalanma gibi hisler, birçok farklı nedenden kaynaklanabilir ve genellikle vücudunuzda bir tür sinir hasarı veya rahatsızlık olduğunu gösterir. Bu tür semptomlar, çeşitli sağlık sorunlarının bir belirtisi olabilir ve dikkate alınması gereken önemli işaretlerdir. Bununla birlikte, ayaklarda yanma ve karıncalanma hissi, genellikle basit bir durumdan kaynaklanır. Örneğin, uzun süre ayakta durma, yanlış ayakkabı giyme veya bacakları çaprazlama gibi durumlarda, ayaklardaki sinirler sıkışabilir ve bu da yanma, iğne batması veya uyuşma hissine neden olabilir. Ancak, bazen daha ciddi sağlık sorunları da bu tür semptomlara yol açabilir. Diyabet, periferik nöropati, tarsal tünel sendromu, spinal disk herniasyonu, vitamin eksiklikleri gibi durumlar, ayaklarda yanma ve karıncalanma hissine neden olabilir. Bu nedenle, bu tür semptomlarla karşılaşırsanız, bir doktora danışmanız önemlidir. Doktorunuz, semptomlarınızın nedenini belirlemek için bir diz

EVDE İÇİ SARARAN, DIŞI KARARAN ÇAYDANLIK NASIL PIRIL PIRIL YAPILIR? - DOĞAL YÖNTEM

Evde Çaydanlık Nasıl Parlatılır? Çay içmesi ne kadar keyifliyse demlik temizlemesi de bir o kadar keyifsizdir. Ama küçük 1-2 püf noktasını bilirseniz pırıl pırıl demlikler i elde etmek hiç de zor değil! Evinizde en çok kullandığınız mutfak gereçlerinden birisi de çaydanlıklardır. Özellikle çay deminin ve sudaki kirecin de neden olması ile birlikte çaydanlıklar oldukça kısa sürede kirlenir ve kalıcı izler oluşarak parlak görünümünün kaybolmasına neden olabilmektedir. Çayı çok seven bir millet olduğumuz için gün içinde pek çok kez çay demleriz. Ancak çaydanlığı temizlemek çay içmek kadar keyifli olmayabilir. Evde kolay bir şekilde kirlenen çaydanlıklarınızı temizleyerek parlatabilirsiniz. Evde çaydanlık parlatmak için artık vakit kaybetmenize gerek yok. Kararan Ve Kireç Lekesi Oluşan Çaydanlıklarınızı Evde Nasıl Parlatabilirsiniz? Limon Tuzu  Çaydanlığın içerisinde oluşan kahverengi ve sarı lekeleri temizlemenin en kolay yolu limon tuzudu

Ev Temizliğinde Asla Sirke Kullanılmaması Gereken Yerler

Kimyasal kullanmamak için çoğu zaman ev temizliğinde sirke kullanırız. Ancak ev temizliğinde sirke her zaman yarar sağlamıyor. Evinizde kullandığınız birçok noktada sirke yarar yerine zarar verebiliyor. İşte ev temizliğinde asla sirke kullanmamanız gereken yerler. Sirke yemekler dışında temizlik konusunda da çoğu ev hanımının kurtarıcısı haline geldi. Yer silmeden çamaşır makinesinde yumuşatıcı olarak kullanmaya, dibi tutmuş tencereleri temizlemeye kadar daha birçok şeyde sirke kullanılıyor. Ancak sirke ev temizliğinde bir numaralı yardımcınız olsa da asla kullanılmaması gereken yerler var. İşte ev temizliğinde sirkeyi kullanmamanız gereken yerler Granit ve mermer mutfak tezgâhları  : Sirke içerisinde yer alan yoğun miktardaki asit nedeniyle granit ve mermer yüzeylere zarar verebilir, lekelenmeler oluşmasına neden olabilir. Ütüdeki yanık lekeleri  : Bayanların korkulu rüyası haline gelen ütü üzerine yapışmış yanık lekelerinde sirke ve tuz kullanımı