Ana içeriğe atla

Çift Saatlerin Anlamları Neler?


Birçoğumuz 00:00 ya da 12.12 ya da 15.15 olunca mutlu olmuş ve sevdiğimizin bizi düşündüğüne inanmışızdır. Ufak bir oyun gibi duran saat dizilimlerinin anlamları hep de böyle değil. Tabi siz nasıl inanırsanız o. Konu aslında inanıp inanmaktan ziyade, kendimizi mutlu hissetmemiz için bir vesile ortaya çıkartmak...



Biraz takip edin bakalım, saatler size ne söyleyecek...




Saat 00:00 - Seni Şu Anda Rüyasında Görüyor!


Hayatının insanı, şu anda uykusunda seni görüyor. Seninle yapacağı, gelecekte düşündüğü hayalleri kuruyor ve rüyasında tek bir kahraman var o da “Sensin!”.



Karşındaki insanın değerini bil, çünkü seni çok seviyor ve uykunun en önemli anlarından, hafızanın yenilenme süreçlerinden olan rüyalarda bile seni görüyor ise, hayatında oldukça güzel bir yer etmişşsin demektir.




Saat 01:01 - Seni Seviyor!

Sevdiğin kişinin seni sevdiği çok açık şu hayatta senden başka kimseyi düşünemediği çok açık. Karşındaki insanın tek düşündüğü şey seni ne kadar çok sevdiği olabilir!

Onun bu sevgisini iyi değerlendirmelisin. Keza sen de onun gibi heyecanlıysan ne mutlu size! Güzel bir ilişki başlamak üzere ya da zaten böyle bir ilişkinin içerisindesiniz. Bu zamana kadar karşına çıkan insanların içerisinde senin kıymetini en iyi bilecek kişi o!



Doğru insanla birliktesin ve daha önceki ilişkilerine benzemeyeceğinden, ya da daha önceki kazıkları yemeyeceğinden emin olabilirsin. Bu insan seni yarı yolda bırakacak kişi değil. Bu kişi sana sürekli destek olacak, sürekli arkanda duracak kişi!

Hayatının insanını kaybetmemeye özen göster, çünkü bu insan çok farklı ve diğerleriyle karşılaştırmak çok yanlış olur!




Saat 02:02 - Senden Hoşlanıyor!

Sevdiğin kişinin senden hoşlandığı ortada! Aşk veya ciddi birşey düşündüğünü söyleyemeyiz ancak gerek konuşmaların, gerekse hal hareket ve fiziksel görüntün onu baştan çıkarmaya yetmiş gibi görünüyor. Seninle uzun vadeli birşey düşünüp düşünmediği çok net değil ancak, şimdilik senin doğru insan olup olmadığını tartmaya çalışıyor.



Ona güven veren sinyaller vermen çok önemli. Dengesiz hareketler onu senden kaçırmaya yetecek ve fikrinden geri dönmesini sağlayabilir!




Saat 03:03 - Sana Aşık Olmaya Başlıyor!

Haberler güzel, karşındaki kişi sana karşı boş değil. İlk görüşmeleriniz ve flörtleriniz yolunda gidiyor ve sana karşı birşeyler hissetmeye başlıyor. Henüz inanılmaz bir aşkın başladığını söylemek mümkün değil ancak güzel bir aşkın ilk fitili ateşlenmiş görünüyor. Bunun kıymetini bilerek, bu ilişkiyi nasıl bir sonraki noktaya taşıyacağınızı düşünmelisiniz.



Arkadaşlıık ve tanışma olarak başlasa bile, karşındaki insan bunu aşka çevirmiş durumda diyebiliriz. Belki de sen öyle düşünmesen de onun kalbinde yavaş yavaş kelebekler uçuşmaya başlamış durumda.




Saat 04:04 - Seni Çok Seviyor!

Karşındaki insan seni tahmin ettiğinden çok seviyor. Her anında seni düşünüyor ve aklında hep sen varsın. Seninle çok güzel planlar yapmak ve zamanının neredeyse tamamını seninle geçirmek istiyor. Resmen senin için yaşıyor, senin için yemek yiyor ve senin için işe gidip geliyor!



Bu insanı kaybetmemeye bak ve onun bu sevgisini hak etmeye çalış. Çünkü dünyada seni bu kadar seven bir insan muhtemelen bir daha bulamaycaksın! Ona iyi sahip çık ve onun sevgisine karşılık vermeye çalış.




Saat 05:05 - Senden Nefret Ediyor!

Karşındaki kişi senden nefret ediyor, onu affettirmek veya aklındaki kötü düşünceleri sildirmek için acilen telefon etmelisin! Onu neden bu kadar sinirlendirdiğini bilemiyoruz, ancak onu yaptığın birşeyden dolayı oldukça kızdırmışsın.



Bunun birçok sebebi olabilir. Örneğin, arkadaşları yanında onu aşağılayan, ya da alaycı bir tavır takınmışsan buna sinir olmuş olabilir. Ya da bir sözünü yerine getirmemişsen, ona karşı güven vermeyen bir imaj, sinirlenmesinin en büyük sebebi olabilir!




Saat 06:06 - Kötü Bir Gün!

Onunla iletişim kurmak ya da aranızdaki sorunları çözmek için, belki de bir program yapmak için hiç iyi bir gün değil. Kişisel sorunları tavan noktada ve eğer ona bir teklif yapacaksanız, başka bir günü tercih edin. Bugün hiç modunda değil ve tersinden kalkması muhtemel!



Eğer konuşmanız ya da buluşmanız acil ise, yapıcı bir durum izlemelisiniz. Çünkü her an patlayabilecek bir noktada! Güzel bir yemek ya da bir gezmenin ardından şansınızı deneyebilirsiniz ancak eğer mümkünse biraz bekleyin!




Saat 07:07 - Senden Çocuk Yapmak İstiyor!

Şu anda herşeyden çok yapmak istediği şey bir çocuk! Sana benzeyen ve ortalıkta minicik pıtı pıtı dolaşan bir çocuğu herşeyden çok istiyor. Muhtemelen dışarıda gördüğü, pusette sevimli bir çocuk gördüğünde aklına gelen kişi sensin!



Seninle varlığını ve soyunu devam etmek istiyor. Babası ya da annesi olması istenen kişiler şanslıdırlar çünkü bir birey, kolay kolay bir başkasıyla çocuk yapma fikrine sıcak bakmayacaktır.




Saat 08:08- Sana Kahvaltı Teklif Edecek!

Sabah seninle güzel bir kahvaltı etmek için teklifte bulunacak! Güne sevdiğinle başlamak oldukça güzeldir. Kahvaltı teklif eden sevgili, seni sabah uyandığında görmek, seni sürekli karşısında görmek isteyen sevgilidir.



Eğer size kahvaltı teklifi yapıyorsa, bu kişiyi bırakmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü böylesine bir teklif ciddi ilişki yaşamak isteyen insanlar tarafından yapılır. Tek gecelik ya da cinsellik yaşamak isteyen bir kişi işini bitirip bir an önce gitmeyi istemektedir.




Saat 09:09 - Seni Üzecek Bir Söz Söyleyecek!

Dikkatli olmakta fayda var. Seni bugün fazla kırabilir ve sözleriyle seni kırabilir. Bu seni sevmediği anlamına gelmiyor. İş yerinde yaşadığı sorunlar ya da kadınsa adet döneminin yaklaşmasından dolayı daha hassas ve kırıcı olabilir.



Kırıcı davranışlara karşı izlenmesi gereken en önemli temkin yöntemi, geçici bir durum olacağını ve probleminizin çözüleceğini düşünerek kendinizi motive etmek olacaktır. Eğer seni üzecek bu söz çok ağır ve derin yaralar açmışsa üzerinden biraz zaman geçtikten sonra bu konuyu onunla paylaşmak biraz olsun sizi rahatlatacak ve karşınızdakinin kırıldığınızı anlamanızı sağlayacaktır.




Saat 10:10- Senden Ayrılmak İçin Fırsat Kolluyor!

Dikkat etmelisin, senden ayrılacağı zamanı dört gözle bekliyor. Aranızda sorunlar var ve bunları acilen çözmelisin! Çünkü senin son zamanlarda gösterdiğin tavırlardan bunalmış durumda ve sonunu ayrılık olarak düşünüyor.



Küçük sorunlara ani ve agresif tavırlar vermekten vazgeçerek bu sorunu çözebilirsin. Aksi takdirde sevdiğin kişiyi kaybetmen içten bile değil.

İlişki başlatmak ve sürdürmek kolay bir iş değil. Dolayısıyla sevdiğiniz kişiyi alttan almanız, çiftlerin birbirini tolere etmesi oldukça önemli.




Saat 11:11 - Sana Süpriz Bir Hediyesi Var!


Şu aralar gizli gizli AVM’ye gidiyor olmalı! Ya da daha önceden gitmiş olabilir. Genellikle hediyeler hafızalarda kalan güzel anıları çağrıştırır. Sana aldığı bir telefon kabı bile basit bir hediye gibi görünse de seni hatırlatacak ufak bir detaydır. Sana yakın bir zamanda güzel bir hediye alacak ve bu seni oldukça mutlu edecek.



Eğer bir kadınsan: Sana alacağı bir çanta, cüzdan ya da basit bir anahtarlık seni oldukça mutlu edebilir. Ancak basit bir çiçekle de karşınıza çıkabilir.




Saat 12:12 - Seni Ailesine Anlatacak!

Yakın bir zamanda seni ailesine bahsedecek ve senin özelliklerinle, fotoğraflarında birlikte ailene sunulacaksın! Ailesine bahsedilen insanlar, size çok fazla değer verildiğini göstermektedir. Ciddi olmayan ve gelecek düşünülmeyen ilişkiler genellikle ailelere açılmazlar.



Ancak karşınızdaki kişi sizi sürekli ailesine anlatıyor ve gelecek hayallerini paylaşıyor. Değer verildiğinizi bilin.




Saat 13:13 -Seninle Konuşmaya Utanıyor!

Seninle konuşmak istediği bir konu var ve bunu konuşmaya utanıyor. Bunu içerisine atmış durumda ve belki de bu problem ilişkinizde daha önce sorunlara neden olmuş olabilir.

Sorunu acilen çözmeniz gerekir. Birbirinize karşı açık ve net olun. Sorunu derine atmayın, çünkü derine atılan ve çözülmeyen sorun kartopu gibi büyür ve başka sorunlara yol açar.



Ancak birbirinize net, açık, dürüst olursanız sorunu çözmeniz oldukça kolay olacaktır. Nasıl ki annenize babanıza ya da bir yargıça dürüst oluduğunuzda kişiliğiniz prim yapıyorsa, ilişkinizde de bu şekilde dürüst olmanız çok önemli.




Saat 14:14 - Evlenme Teklifi Etmeyi Düşünüyor!

Sana şu anda deliler gibi nasıl evlenme teklifi edeceğini düşünüyor! Bu teklifi yapacak kişi doğal haliyle bir erkek olacağı için şanslı olduğunuzu unutmayın!

İlerleyen ilişkinizin evlilik kısmı ortada! Karşınızdaki kişi sizinle evlilik planları yapıyor ve muhtemelen yakın bir zamanda size evlenme teklifi edecek!



Bu teklifi iyi değerlendirmekte fayda var. Karşınızdaki insandan eminseniz teklifi kabul edin. Çünkü erkeğiniz oldukça tutkulu ve size derinden bağlanmış durumda. Eğer bir erkek evlenmeyi düşünüyorsa, kadınına bağlıdır ve ömrünün sonuna kadar onunla hayaller kuruyor demektir.




Saat 15:15 - Seninle Kaçmak İstiyor!


Seninle bir yerlerde gözlerden uzan tatil yapmak, bulunduğu ortamdan uzaklaşmak istiyor. İş hayatından ya da sıkıcı derslerinden oldukça sıkılmış. Belki de sana anlatamıyor ancak bilmelisin ki kısa bir uzaklaşma size de ona da çok iyi gelecek!



Eğer ilk defa tatile çıkacaksanız, karşınızdaki insanın nasıl birisi olduğunu anlamanız için harika bir fırsat. Çünkü tatil/seyahat gibi aktiviteler, karşınızdaki insanı oldukça iyi tanımanıza olanak sağlar. Hayat zor bir maraton. Bu maratonda size yardımcı mı olacak? Yoksa size bu hayatı daha da mı zorlaştıracak rahatlıkla güzel bir seyahate çıkarak anlayabilirsiniz.




Saat 16:16 - Seni Arkadaşlarına Anlatıyor!

Bir kadının/erkeğin seni arkadaşlarına anlatması çok önemli ve güzel bir sinyal. Birisi seni arkadaşlarına anlatıyorsa seni oldukça seviyor ve seni çocuğunun sahibi olmasını istediği kişi olarak görüyor demektir.



Geleceği bu kişiyle görmeniz çok kuvvetle muhtemel, çünkü önem arz etmeyen ilişkileri insanlar arkadaşlarına anlatmazlar.




Saat 17:17 - Seninle Aynı Hayalleri Kuruyor!

Şu anda sen ne düşünüyorsan aynılarını o da düşünüyor! Belki de onunla güzel bir yemeğe gitmek istiyor ya da uzun bir tatile gitmek istiyorsun. Şu anda ne düşünüyorsan aynısını düşünüyor. Dikkat et bu çok güzel bir noktaya işaret. Seninle telepati kuruyor olabilir!



Telepati kuran çiftler sağlam bir ilişkiye temel atmışlardır. Çünkü telepati kurabilmek her babayiğidin harcı değildir. İki kişinin iletişiminin ayrıldıklarında da devam ettiğini gösterir. Bu ilişkiye kesinlikle devam edin ve birbirinizi kırmadan, incitmeden güzel ilişkinizi sürdürün.




Saat 18:18 - Seni Herkesten Daha Çok Seviyor!

Sana hissetikleri şeyler çok farklı. Bu dünyadaki herkesten daha önem verdiği bir insansın.  saat 18.18  dilimine   dünya  sevgililerin   Aşk  saati  demek  kesinlikle  yanlış olmaz. neden  mi? 



Çünkü  bu saat  seni düşünen,  sana değer  veren  ve  seninle  her türlü   aşka yelken açmaya  var olan  bir adamı  işaret eder.  kadınlar sevildiklerini bilmek  ve anlamak ister.  bu nedenle de  bu saat  dilimi  onlar  için  bir kazan.   eğer   kadınsan  ve   bu saat  dilimin de  gözlerin   kayıyorsa  kesinlikle  şans senden  yana .  en  iyi sevilen sensin demek.




Saat 19:19 - Elini Tutup, Seni Öpmek İstiyor!


Şu anda senin uzakta olmandan dolayı aklı hep sende! Aklından geçen tek şey ellerinden tutarak kalbini biraz daha hızlı çarptırarak öpmek.



İlişkilerde yakınlaşma ve temas oldukça önemlidir. Elleri tutmak, bağlılığın ve aidiyetin simgesidir. Elinden tutulan bir erkek/kadın kendisin o kişiye ait olduğunu hisseder ve gittiği her yerde o eli bırakmaması, onu her zaman yanında istediğini ve hayatı boyunca yarı yolda bırakmayacağını gösterir.




Saat 20:20 - Şu Anda Bir Başkasıyla Yan Yana!

Şu anda onun evinde bir başkasıyla yan yana oturuyor! Bunun amacı seni sevmediğinden değil, seninle yaşadığı bir sorundan dolayı böyle bir arayışa girmiş olabilir. Belki senin, onu sahiplenip sahiplenmediğini deniyor olabilir. Hani sen, onu alıp o erkeğin/kadının elinden kurtaracak mısın? Bunun sınaması içerisinde olabilirsin dikkat etmekte fayda var.




Saat 21:21 - Seninle İlgili Gelecek Hayalleri Kuruyor!

Eğer Saatler 21:21’i gösteriyor ise, karşındaki insan her an seni düşünüyor ve seninle ilgili gelecek planlıyor. Bu çok güzel bir haber, çünkü karşı tarafın seninle oldukça fazla ilgilendiğini ve sürekli aklında senin olduğunu gösteriyor. Senden baya hoşlanmış ve kişisel özelliklerini, esprilerini ve fiziksel görüntü seviyor.




Saat 22:22 - Sana Kahve Ismarlayacak!

Seninle güzel bir kahve içmenin hayalini kuruyor. İlişkilerde sıcak bir kahve teklifi güzel bir başlangıç olabilir. Seni sevdiğini veya hoşlandığını ima etmek için güzel bir fırsat olacaktır. Geçmişte ya da bundan sonra böyle bir teklif yapacak olursa, sakın onu reddetme ve ilk fırsatta teklifini kabul etmeye bak. Güzel bir ilişki başlayabilir ve sana itiraf edeceği şeyler olabilir.



Saat 23:23 - Senin Hayatının İlk ve Teki Olduğunu Düşünüyor!

Hayatının ilki ve teki sensin. İlişkilerde başka birisiyle birşeyler yaşanmış olsa da, karşısındaki insan ona ilki ve teki olduğunu hissettirmesi çok önemlidir. Daha önce on tane sevgilisi olan birisi bile karşısına çıkacak insanla ilki ve teki olduğunu hissedebilir.



Saatler 23:23’ü gösteriyor ise, karşınızdaki insan sizi ilk aşkıymışçasına seviyor ve ölene kadar sizinle birlikte olmanın planlarını yapıyor, sizinle birlikte yaşlanmayı düşünüyor demektir.








Bu önemli bilgi ve yöntemlerden daha fazla kişinin faydalanması için, beğenip, paylaşmayı unutmayın lütfen...




Görsel kaynaklar:
  • https://thepoweroftherightbrain.com/2016/02/10/mirror-hours-of-different-numbers-time-prompt-series-3-of-4/
İçerik Kaynakları :
  • https://thepoweroftherightbrain.com/2016/02/10/mirror-hours-of-different-numbers-time-prompt-series-3-of-4/
  • https://www.saatlerinanlami.com/
  • https://www.worldnumerology.com/numerology-double-digit-numbers.htm
  • http://www.the-medium-maria.com/numerology/the-meaning-of-mirror-hours.html

ŞUAN EN ÇOK NE OKUNUYOR 👇👇

Evde Orkide Çiçeği Çoğaltma Yöntemi (Videolu Anlatım)

Orkideler ilgiye ihtiyaç duyan çok narin bitkilerdir ve orkide yetiştirme oldukça zordur. Çiçek türleri içerisinde en hoş görünümlü olanların başında gelseler de bu görünümü elde etmek kolay değildir. Peki bu kadar zor bir bitki olan orkide nasıl üretilir?  Evde orkide nasıl çoğaltılır?  Orkide çoğaltma iki şekilde yapılabilir; tohum ve vejetatif  yöntemler orkide çoğalmasının en önemli yollarıdır. Yeni başlayanlar için orkide nasıl yetiştirilir ve orkide nasıl çoğaltılır soruları için en etkili cevap vejetatif yöntemlerdir. Vejetatif orkide çoğaltma genellikle bir orkide koleksiyonunu oluşturmak için kullanılır. Vejetatif orkide çoğaltma üç şekilde başarılabilir; ayırma yoluyla, arka ampullerle ve keiki yöntemiyle orkide çoğaltılır. Her birinin tekniği öncelikle yeni bireyi üretme araçlarında ve erken bakımda farklılık gösterir. Büyümüş orkideleri bölmek zor olabilir, tekniğe karar vermeden önce bitkiyi incelemek, işi kolaylaştırarak, güçlü çoğalmaları sağla

Kökünden yaprağına kadar her derde deva : Kırmızı güzelin 8 faydası

Çiğ, haşlanmış ve fırınlanmış olarak yenebilir, veya sıkılıp suyu içilebilir. Pancar, güçlü tıbbi özelliklere sahip olduğundan son derece sağlıklıdır ve çok sayıda rahatsızlık ve hastalığa iyi gelir. Kırmızı pancar, içerisinde oldukça güçlü vitamin ve mineralleri barındıran bir sebzedir. Her ne şekilde tüketilirse tüketilsin özellikle yüksek bir antioksidan özelliğine sahip olmasından dolayı hem vücut için oldukça sağlıklıdır hem de pek çok hastalığa karşı kalkan görevi görmektedir. Kırmızı pancar olarak adlandırılan pancar çeşidine kırmızı rengini veren pigmentler sayesinde sebzenin genel olarak kansere karşı oldukça etkili bir yapısının olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle A, B, C ve P vitaminleri açısından oldukça zengin bir içeriğe sahip olan kırmızı pancar pek çok hastalıkta mücadele etkili olmasının yanı sıra bağışıklık sisteminin de güçlenmesinde büyük bir öneme sahiptir. Kırmızı Pancarın Sağlığa Faydaları 1- Kanser ile mücadele oldukça etk

Öğrencisinden Ev Hanımına "Makarna Pişirme" Konusunda Bile Hemen Herkesin Doğru Sandığı 9 Büyük Yanlış

Dünyanın en kolay yemeği olan makarnayı yapıyorsunuz ama bir gariplik var ve dışarıda "yediklerim böyle olmuyordu" diyorsanız muhtemelen ufak püf noktaları atlıyorsunuz. Hatta dürüst olalım, atladığınız küçük bir kaç püf noktasından ziyade yaptığınız çok vahim hatalar da olabilir... İşte işinin ustalarından aldığımız tüyolarla, size makarna yaparken asla ve asla yapmamanız gereken 9 doğru bilinen yanlıştan, hatta bize göre 9 çok kritik hatadan bahsedeceğiz bu aşağıda...  YANLIŞ 1 -) Suya tuz eklerseniz su daha çabuk kaynar  : DOĞRUSU :  Kaynayan suya tuz eklerseniz kaynama derecesini arttırır. Bu yüzden makarnaya lezzet amaçlı tuz atmalısınız, onun pişme hızını arttırmak için değil. Ve aslında su kaynamadan tuz koymamalısınız, ama makarnaları atmadan önce yani su kaynadıktan sonra eklemelisiniz. Aksi takdirde, makarnanızın yavan bir tadı olacaktır. İhtiyacınız olan tuz miktarı tamamen sizin zevkinize bağlıdır, ancak tencereye koyduğunuz tuzun aslında çok

Senede 1 Bu Karışımı Evine Uygulayanın Evine Böcek Girmez.

Senede 1 Bu Karışımı Evine Uygulayanın Evine Böcek Girmez Evinizden çıkmayan inatçı böceklerinden kurtulmak için bu karışımı hazırlamalı ve 4-5 gün üst üste uygulamalısınız. Ardından böceklerin kaçtığını, kaçmayanların da öldüğünü göreceksiniz. Özellikle hamam böceği görünümü ve hareketleri nedeniyle oldukça ürkütücü ve tiksindirici bir haşeredir. Birçok kişi karşı karşıya gelmekten bile korkarken kimileri de düşünmeye dahi dayanamaz. Tüm bunların yanında kimse evinden sürekli olarak üreyen hamam böceği ailesinden birey görmek istemez. Marketlerde satılan kimyasal ürünleri kullanarak kendinizin ve evdeki sevdiklerinizin sağlığını riske atabilir ya da kendi böcek savıcı ilacınızı kendiniz hazırlayabilirsiniz. Çünkü bu böcekler ile mücadele etmezseniz evinize sık sık bakteri taşıyacaklar, kısa sürede hastalık derecesine varan sonuçlar ile karşılaşabileceksiniz. Doğal böcek ilacı nasıl hazırlanır? Vereceğimiz tarifi uygulamadan önce ilk olarak aşa

Fayanslarınızı İlk Günkü Haline Döndürecek Ev Yapımı Yer Temizleme Deterjanı -

Derz dolgularda biriken yabancı maddeler kötü bir görünüme neden olabilir. Banyo ve lavabolardaki fayanslar zamanla kir, sabun kalıntıları ve kireç nedeniyle sararabilir. Bu yüzeylerin temizliği için fayanslara ve dolgulara zarar veren çamaşır suyu, tuz ruhu gibi kimyasallar kullanabilirsiniz elbet ama biz bunları bir çok sebepten ötürü önermiyoruz. Hanımlar bugün sizler için hazırladığımız bu yazımızda özellikle de banyo fayanslarınızı pırıl pırıl yapacak, ev yapımı deterjan tarifini sizlerle paylaşacağız. Banyodaki kirleri temizlemek için marketlerden satın aldığınız temizlik ürünlerinin içerisinde yer alan kimyasal maddeler, sağlığınızı tehlikeye sokar. Evde hazırlayabileceğiniz bu karışım ile bu kimyasallara maruz kalmayacaksınız. Fayanslar için evde deterjan yapımı ile sağlığınızı tehlikeye sokmadan banyonuzu tertemiz yapabilirsiniz. Evde Deterjan Yapımı Malzemeler:     Yarım su bardağı karbonat     Çeyrek su bardağı oksijenli su (hidrojen per

Çamaşırlarınızı Çok Daha Temiz, Parlak ve Canlı Hale Getirecek 13 Özel Yıkama Taktiği

Çamaşır yıkamak muhtemelen en sıkıcı ev işlerinden biridir ve bunun çözümü için neredeyse hiçbir yol yoktur. Mühendisler her zaman bizler için yeni ev aletlerini icat ederler hatta artık uzaktan bile kontrol edilebilen bir tür çamaşır makinesi bile var ama hala bu süreç hiç keyifli değil. İstatistiklere göre, kadınlar yaklaşık olarak günde 17 dakika çamaşır yıkıyor. Bu yazıda sizinle; çamaşırlarınızı ayırmak, çamaşırlarınızı yıkamak ve çamaşırlarınızı kolayca kurutmak için harcadığınız zamanı önemli ölçüde azaltabilecek bazı hileleri paylaşacağız. Sizler için çamaşırları hızlı ve basit bir süreç haline getirecek öneriler listesi hazırladık. 1. Çamaşırlarınızı beyazlatmak için çamaşır makinenize bir miktar aspirin hapı koyun. Bazı insanlar, sıklıkla ortaya çıkan sarı ter lekeleri nedeniyle beyaz kıyafetleri giymekten kaçınmayı ister. Artık güzel, beyaz bir gömleği giymekten hiç korkma, sana iyi haberlerimiz var! Birkaç aspirin hapını çamaşır makinesine

Aklınıza Gelebilecek Her Hastalığa Faydası Var! Hemen Tüketmeye Başlayın Yoksa

İLTİHAPLA SAVAŞAN BİTKİ  Akgünlük ağacı Anadoluda yaygın bir biçimde yetişen ve sakızının faydaları ile öne çıkan bir bitkidir.  Boswellia serrata bitkisi ülkemizde akgünlük olarak tanınmaktadır. Özellikle bitkiler ile ilgili araştırma yapan uzmanlar, akgünlük bitkisi üzerinde yapmış olduğu araştırma ve incelemeler sonucunda bu bitkinin yapı olarak tam bir iltihap sökücü özelliğe sahip olduğunu belirtmiştir. İltihap sökücü ve iltihap karşıtı özelliğe sahip olduğu bilinen akgünlük ağacının gövdesindeki reçinenin pek çok faydası bulunmaktadır. Özellikle akgünlük bitkisi ile ilgili bilimsel çalışmalar da yapılmıştır. Akgünlük Bitkisinin Faydaları: -İltihap giderici olarak doğada belki de diğer bitkiler ile karşılaştırıldığında en etkili yapıya sahip olan bitkidir. -Yalnızca iltihap değil aynı zamanda ödem ve toksinlerin giderilmesinde de oldukça etkili bir bitkidir. Özellikle ödem gidermede etkisi bilimsel olarak kanıtlanmıştır. -Eklem yerlerinde o

Vücudu baştan sıfırlıyor. Elinizin altındaki mucize...

İltihap hafife alınmamalıdır çünkü ilgilenilmediği takdirde uzun dönemde ortaya ciddi sorunlar çıkmasına yol açabilir. Kronik iltihap siroz hastalığı ya da eklem iltihabında olduğu gibi vücudun bir bölgesini etkileyebilir. Ya da Çölyak hastalığında olduğu gibi iltihabın vücudun tümünü etkilemesi de söz konusu olabilir. İltihabı genel hatlarıyla anladıktan sonra şimdi iltihapla savaştığı bilinen bitkilerden en popüler olanları hangileri, bir göz atalım. Zerdeçal :  Zerdeçal turuncu renkte ve en önemlisi kurkumin adlı etkili bir bileşen içeren bir köktür. Kurkumin antioksidan özelliği sayesinde karaciğeri korur. Ayrıca vücuttaki histamin seviyelerini düşürerek iltihabı gidermeye yardımcı olur. Zerdeçal ayrıca aşağıdaki faydaları sağlar; İyi bir antienflamatuvardır. Doğal bir ağrı kesicidir. Zerdeçal kuvvetli bir antioksidandır. DNA’yı hasarlardan korur. Ağır metallerin detoksifikasyonunda rol alır. Ameliyat sonrası iyileşmeyi hızlandırır. Sindirimi kol

Ürik Asidi Düşürmek İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Gut hastalığı, böbrek taşı ve böbrek yetmezliğine neden olabilecek kadar ciddi bir durumdur... Dengeli beslendiğiniz sürece ürik asit düzeylerinin yükselmesini önlemiş olacaksınız. Bununla kalmayıp toksinleri vücudunuzdan uzaklaştırabilirsiniz. Ürik asit,vücutta bulunan pürinleri parçalar ve böylelikle kimyasal oluşturur. Pürin bulunan gıdalar şunlardır: Karaciğer Balık Deniz ürünleri Fasulye Bezelye Soğuk söğüş et Soda Alkolsüz Bira (Malt İçeceği) Çoğu zaman, vücut ürik asidi kan yolu ile çözer. Daha sonra böbrekleri dolaşarak idrar yoluyla atılımı sağlanır. Bunca şeye rağmen, bazı kişilerin bunu yeterli miktarda yok etmeleri mümkün olmuyor. Bunun ana sebebi, vücudun bu kimyasalı olması gerekenden daha çok üretmesidir. Bu problem sonucu çeşitli rahatsızlıklar meydana gelebilir: Ürik asit kristalize olarak böbrek taşı oluşturur. Ürinde pH değişimi de böbrek taşlarına sebep olur. El ve ayak parmaklarında aşırı ve sürekli enflamasyon ve bu da çok fazla

Yumuşatıcının Harikalar Yarattığı Hiç Tahmin Edemeyeceğiniz 7 Yer

Bazı temizlik malzemeleri kullanım amaçlarının dışında da kullanılabiliyorlar. Evinizde kullandığınız birçok temizlik ürünü farklı alanlarda da kullanılabiliyorlar. Bunlardan biri de yumuşatıcı. Sadece kıyafetlerinizi yumuşatmakla kalmıyor aynı zamanda evinizin pırıl pırıl olmasını sağlıyor. Kulağa garip gelse de yumuşatıcılar, temizlik ürünlerinden daha fazla işe yarıyorlar. Yumuşatıcıyla yapabileceğiniz yedi farklı şeyi gördükten sonra siz de hak vereceksiniz. 1- Pencereler :  Pencereleriniz mi kirlendi? Sıkıntı yok! Hemen suyun içine yumuşatıcı ekleyin. Sprey şişesine koyup pencerelerinize sıkın ve kuru bezle camlarınızı temizleyin. Pencerelerinizin nasıl parladığını görünce siz bile şaşıracaksınız! 2- Yerler :  Yumuşatıcılar, sadece kıyafetlerinizi yumuşatmakla kalmaz aynı zamanda yerleri de pamuk gibi yapar. Ilık suyla yumuşatıcıyı karıştırın ve karışımla yeri paspaslayın. Yerde en ufak bir toz kalmayacak ve sert zemininizin yumuşadığını g